Veilig voor gezondheid en gegevens

Onze apparatuur slaat geen gegevens op en heeft geen online verbinding (kan dus ook niet gehackt worden). Onze medewerkers zijn continu alert maar schrijven niets op.  Bij een gast met koortsverschijnselen vragen wij goedkeuring voor een 2e meting met een oor-thermometer om een valse melding uit te sluiten. Tijdens een gesprek zal er nooit gevraagd worden naar persoonlijke gegevens. 

 

Bij evenementen en vakbeurzen staan wij opgesteld na de ingang maar voor de registratie. Door deze plaats hebben de bezoekers nog geen bezoekersbadge.

 

Bij een geld-terug policy zullen onze medewerkers een voucher afgeven die de gast zelf later in kan leveren bij de organisatie van het evenement of de verkoper van het ticket. Wij willen en mogen niet geïnformeerd zijn over de identiteit van deze bezoeker. 

 

Organisaties die lichaamstemperatuur meten zijn in overtreding van de AVG zodra zij hierbij gegevens registreren of geautomatiseerd verwerken. Louter een arts mag dit met instemming van de geregistreerde. De AVG geldt niet als alleen de temperatuur wordt afgelezen en daar verder niets mee gebeurt. Dus als de temperatuur niet wordt geregistreerd en ook niet in een geautomatiseerd systeem terechtkomt. Onze apparatuur stuurt geen automatisch proces (zoals toegangspoortjes die gesloten blijven).  Wij gaan er van uit dat de gast zelf (nog) niet weet dat hij/zij koortsverschijnselen heeft en zullen in onderling overleg bepalen of het bezoek aan het evenement of de locatie verstandig is.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb